PET NAJPOPULARNIJIH RADIONICA NA MDF-U

U ovom članku ćemo vam predstaviti 5 najpopularnijih radionica na MDF-u. Tih 5 najpopularnijih radionica smo odredili prema broju prijavljenih polaznika iznad dopuštenog broja.

Slikovni rezultat za mdf radionice

Peto mjesto dobiva:

Stolnoteniska radionica. Voditelj radionice je Damir Čular, trener Stolnoteniskog kluba Šibenik. Radionica je trajala od 26.6 do 30.6. Na radionicu je prijavljeno desetero djece više od predviđenog. Mjesto održavanja bila je OŠ Juraj Dalmatinac, a dob polaznika iznad 4 godine .

Četvrto mjesto dijele:

Radionice Gradimo prostor i Šibenski zvukolik. Za obje radionice je prijavljeno dvanaest polaznika više nego što je predviđeno. Radionica Gradimo prostor je arhitektonska radionica. Voditeljice radionice su  Roberta Škugor i Petra Zaninović. Obje su diplomirane arhitektice. Radionica se održavala od 26.6. do 30.6. na Tvrđavi sv. Mihovila. Ova radionica je predviđena za djecu od 8 do 14 godina. Radionica Šibenski zvukolik je glazbeno – scenska radionica. Voditeljice su Lucija Stanojević koja je prof. violine i Marija Krnčević Rak, kustosica i etnologinja. Radionica traje od 26.6 do 1.7. Održava se na Obali palih omladinaca (ispred biskupske palače). Polaznici ove radionice bi trebali biti  stariji od 9 godina.

Treće mjesto zauzima:

Radionica robotike. Za nju je prijavljeno 15 polaznika više nego što je predviđeno. Voditeljica ove radionice je Jasmina Škugor Komadina, diplomirani inženjer prometa i diplomirani inženjer sigurnosti. Radionica traje od 19.6. do 23.6. Radionica se održava u Industrijsko obrtničkoj školi. Ova radionica je predviđena za djecu stariju od 9 godina.

Drugo mjesto zauzima:

Potraga za blagom. Za nju je prijavljeno 24 polaznika više nego što je predviđeno. To je zabavno- edukativna radionica. Voditelj radionice je Kašmir Huseinović, zagrebački novinar, književnik i liječnik. Radionica traje od 19.6. do 2.7. Mjesto održavanja je Gradska knjižnica Juraj Šižgorić. Predviđeno je da polaznici budu stariji od 7 godina.

Prvo mjesto zauzima:

Slikarska radionica za najmlađe.Za nju je prijavljeno čak 29 polaznika više nego što je predviđeno. Voditeljice su šibenske odgojiteljice Mojca Šonc, Silvana Barić, Claudija Vrbičić i Marija Vrbičić. Radionica se održava na Dobriću, a traje od 19.6. do 24.6. Dob polaznika ove radionice je 3+.

Ako želite saznati više o svim sadržajima MDF-a, posjetite službenu stranicu MDF-a gdje možete naći sve što vas zanima o MDF-u.

Hvala što ste čitali!

Smart Mix

Petra Grubišić       Marko Dabro

Marija Gabrilo       Frane Zoričić