Je li MDF bio bolji prije 20 godina?

Jučer smo po gradu intervjuirali Šibenčane i saznali njihove dojmove o festivalu.  Dok su neki bili bezvoljni neki su nam pristali odgovoriti na anketu. Njihova mišljenja promijenila su nam pogled na festival. Neka su nas mišljenja iznenadila, a neki su nam objasnili i obrazložili svoje izjave.

Mišljenja naših sugrađana su da je festival bio bolji prije 20 godina i da im se više sviđao program festivala. Sve smo dobrovoljce pitali isto pitanje.

„Je li festival bio bolji prije 20 godina?“

Svi su se složili u odgovoru, da je festival bio bolji prije 20 godina.

Neki tvrde  da je festival bio bolji jer je bilo više predstava i stranih izvođača, dok drugi govore da je bio bolji jer nije bilo toliko turista.

Prva osoba ispričala nam je svoje mišljenje o festivalu prije 20 godina.

„Festival napreduje jer sad ima puno više uličnih predstava, također je dobro to da se predstave održavaju u okolnim mjestima, da bi djeca mogla gledati predstave van grada. Prije mi je festival bio bolji jer su ulice bile prohodnije i nije bilo toliko štandova koji djeci odvlače pažnju od predstava, smanjili su se prostori za izvođenje uličnih predstava koje su prije bile bolje.“

Druga osoba nam je dala kratak, ali jasan odgovor.

„Bilo je više predstava i stranih izvođača.“

Treća osoba:

,, Bio je bolji jer je bilo više ljudi, glazbe, domaćih ljudi, a ne stranaca i bilo mi je bolje zato što sam bio mlađi 20 godina.“

Što Vi mislite ovoj temi?

Anamaria Cigić, Tonka-Ava Skorič, Andrija Slavica