Internet i novinarstvo|Što se krije iza web stranice

Ako ste odlučili pročitati neke od objava na našoj web stranici, sigurno ste se zapitali što se događalo “iza scene” u ovom slučaju, “iza računala”☺…

Pa za početak radionica ­Internet i novinarstvo održavala se od 26. do 30. lipnja 2017. godine u Tehničkoj školi Šibenik, od 9h do 13h.

Očekujući olovku, papir te internet kao izvor informacija, krenuli smo u učionicu, svatko svojim putem. Dobro, prvi dan smo se gubili tražeći pravu učionicu, ali upravo to je bio razlog prijateljstvu koje danas imamo.

Iz nekog razloga pronašli smo se u grupama i kao pravi novinari, počeli tražiti priče😎…sasvim slučajno, svakim danom smo postajali još bolji prijatelji, tražeći vijesti, nailazili smo na različite osobe, smiješne i zastrašujuće trenutke, kao i na odličnu zabavu. S različitim karakterima, svatko je na svoj način nadopunjavao “slagalicu Wordpresa”. I baš su nas te različitosti toliko sprijateljile.

Tih 5 dana pisanja, lutanja po hodnicima 👑, upoznavanja i zbližavanja otvorila su nam vrata u skroz novi svijet.

Vrlo brzo smo se povezali i s voditeljicom, Kristinom Kovačević. Ona nas je naučila svemu što danas znamo o ovoj stranici, novinarstvu, ali i o prijateljstvu.

Smart mix

Marija Gabrilo Petra Grubišić Marko Dabro  Frane Zoričić